Home     Tuinonderhoud     Bestrating     Vijver en Zwembad      Impressie      Contact   

Welkom bij De Jongh Tuinaanleg

Op deze site vindt u informatie over onze diensten en uitgebreide foto-impressies van o.a. diverse tuinen, vijvers, waterornamenten, zwembaden en accessoires. De Jongh Tuinaanleg is een onderneming in tuinaanleg die garant staat voor betrouwbaarheid, deskundigheid en kwaliteit.

Uw groenwensen worden werkelijkheid!

Met een goed tuinontwerp en een gedegen berekening van alle kosten kan de aanleg of renovatie
van uw tuin van start gaan. Als u voor De Jongh Tuinaanleg kiest zult u merken dat een mooi aangelegde tuin geen vermogen hoeft te kosten. Wij pakken de zaken uiterst praktisch aan. Geen ingewikkelde en dure planning waarbij specialisten op een vakgebied elkaar afwisselen - of erger: op elkaar moeten wachten. Bij De Jongh Tuinaanleg is alles in een hand. Duidelijk, praktisch en kostenbesparend. Een ontwerp vakkundig aanleggen vereist een goede voorbereiding, zeker omdat u jarenlang plezier wilt hebben van uw tuin.

De Jongh Tuinaanleg kan dit voor u realiseren. Naast de traditionele bestratingsmaterialen verwerkt de Jongh Tuinaanleg ook “moderne” materialen zoals zink, staal, r.v.s. en kunstof.

Alle werkzaamheden zoals, het leegmaken van uw oude tuin, grondverzet,bestrating, vijveraanleg, vlonderbouw, verlichting en beplanting wordt door de Jongh Tuinaanleg uitgevoerd in overleg met u als opdrachtgever.

Voorwaarden