Voorwaarden


Algemene Voorwaarden De Jongh Tuinaanleg

Op alle uitgebrachte offertes zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Download hier onze Algmene Voorwaarden.


Disclaimer


Disclaimer 

De Jongh Tuinaanleg stelt het op prijs dat u een bezoek brengt aan haar internetsite. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, is de informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.


Copyright
Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten of afbeeldingen, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming.

Privacy
De Jongh Tuinaanleg respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de geldende richtlijnen verwerkt. De Jongh Tuinaanleg stelt uw persoonlijke gegevens op geen enkele manier beschikbaar aan derden.


Hyperlinks
De Jongh Tuinaanleg website bevat hyperlinks naar andere websites. De Jongh Tuinaanleg is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, volledigheid of authenticiteit van de informatie op deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan dergelijke gekoppelde websites.